Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

Poznaj bliżej Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii:





Opinie o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii to strona rzetelnych opinii oraz informacje o placówkach ochrony zdrowia.
Zachęcamy Ciebie do zostawienia swojej opinii o tym miejscu w komentarzach na dole tej strony.
Swoją rzetelną i prawdziwą opinią pomożesz rozwijać się tej placówce medycznej, przychodni medycznej, szpitalowi wyeliminować błędy ale także możesz pomóc i utwierdzić praujący tam personel, że twoja wizyta była poprawna. Pamiętaj, wszyscy doceniają miłe słowa oraz konstruktywną krytykę. Obie wypowiedzi wspierają rozwój Polskiej Służby Zdrowia.

Ocena Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii





Jeśli zwykłe informacje o szpitalu/ przychodni Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii nie wystarczają Ci, a sponsorowane artykuły na innych stronach nie przemawiają do Ciebie to sprawdź prawdziwe opinie i przeczytaj historie o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii z pierwszej ręki

Najnowsze historie o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii
Bardzo chciałabym pochwalić personel i organizacje w punkcie szczepień w szpitalu w Trzciance. Szczepiła się tu moja bratowa z bratem Z Piły i bardzo chwalili atmosferę, fachowość oraz organizacje w punkcie szczepień. Przez to i ja byłam… [przeczytaj całą opinię]

o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

Dzień dobry. Przebywałem w Szpitalu w Trzciance od 3.01.2021 do 15.01.2021 . Jestem zadowolony z opieki i sposoby leczenia mojego przypadku na oddziale Wewnętrznym tegoż szpitala. Po przyjęciu na SOR w dniu 3.01 z wysoką temperaturą (39 st … [przeczytaj całą opinię]

o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

Przebywałem na oddz. Ortopedii od 4.12.2019 do 8.12.2019 – po skomplikowanym złamaniu nogi. W tym czasie wykonano wszelkie badania ( włącznie z tomografią), dr Frąckowiak po trzygodzinnej operacji złożył nogę. O całym personelu (lekarzach,… [przeczytaj całą opinię]

o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

1

o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

Przestańcie ludzi straszyć!!!

o Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

Zachęcamy do pisania swoich historii o przychodni/ szpitalu.
Napisz swoja opinię i daj możliwość przeczytania jej innym by mogli poznać prawdę

Przeczytaj wszystkie opinie naszych użytkowników


Dane szpitala / przychodni





Zapoznaj się z podstawowymi danymi adresowymi Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii. Znajdź łatwo na mapie ale również zachęcamy do telefonicznego kontaktu na nr telefonu do Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii by umówić się na wizytę lub przyjęcie


Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

Ulica: Sikorskiego 9
64-980 Trzcianka, wielkopolska





Napisz swoją opinię/ podziel się wrażeniam z wizyty.
Przejdź na dół strony i napisz.

Wszystkie opinie na forum są wyrażane przez naszych czytelników i stanowią ich subiektywne zdanie oparte na odczuciach z pobytu i leczenia w Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

10 odpowiedzi do “Trzcianka, Szpital Powiatowy Im. Jana Pawla Ii”

  1. Byłem na chirurgii.Żylaki kończyn dolnych.Jestem bardzo zadowolony,że trafiłem do tego szpitala,a mieszkam w Poznaniu.Pielęgniarki bardzo miłe,uśmiechnięte, opiekuńcze.Lekarze super.Z całą odpowiedzialnością mogę polecić ten szpital w celu szybkiego powrotu do zdrowia.

  2. Większego dziadostwa jeśli chodzi o wyposażenie w sprzęt do rehabilitacji nie spotkałem nigdzie.Co mogą zrobić rehabilitanci[bardzo sympatyczni]jeśli nie mają czym rehabilitować.Wina leży po stronie kierownika oddziału,który nie stara się,aby było lepiej.O wyżywieniu nawet nie ma co pisać.Stawka 7 pln na dzień jest po prostu śmieszna.Proponuję głębokie przemyślenie przed wyborem tego oddziału”rehabilitacyjnego”.

  3. Witam
    Chciałbym podzielić się swoją opinią po dwu tygodniowym pobycie w szpitalu w Trzciance.
    Leżałem na dwóch oddziałach i powiem skromnie takiej uśmiechniętej i wyluzowanej bandy partaczy jeszcze nie spotkałem. Nie dość, że po operacji przepukliny tydzień od wyjścia ze szpitala z porannym kaszlem nastąpił nawrót przepukliny (depresja), to w drugim tygodniu pobytu ustawiali mi cukry. Dzisiaj biorę trzy razy więcej insuliny niż przed trafieniem do tego szpitala. Odradzam

  4. Dziadostwo. Dziadostwo i jeszcze po stokroć dziadostwo. Dopóki dyrektor będzie dalej zatrudniał młode osoby, które nazywają się „LEKARZ” jak niektórzy na SORze to dziadostwo na zawsze tam pozostanie i to tylko dzięki takim młodym matołom renoma tego szpitala nigdy się nie podniesie.

  5. 03luty 2019 wizyta z dzieckiem na SORze masakra takiego chama jak ten ,,lekarz”który nas przyjmował w życiu nie spotkałam.Dziecko z anginą i zapaleniem oskrzeli zostało odesłane z zaleceniem podania wit C.Młody ,,lekarz” opryskliwy,chamski i bezczelny .Na miejscu dyrektora wywaliła bym takiego pracownika zanim ktoś przez niego straci życie.

  6. Przebywałem na oddz. Ortopedii od 4.12.2019 do 8.12.2019 – po skomplikowanym złamaniu nogi. W tym czasie wykonano wszelkie badania ( włącznie z tomografią), dr Frąckowiak po trzygodzinnej operacji złożył nogę. O całym personelu (lekarzach, pielęgniarkach, ratownikach medycznych i innych ) mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach – oddanie , fachowość, fantastyczny stosunek do pacjentów, pracowitość. Mam nadzieję, że tak jest w całym
    szpitalu. Bardzo dziękuję tym wszystkim , których opieki doświadczyłem.

  7. Dzień dobry. Przebywałem w Szpitalu w Trzciance od 3.01.2021 do 15.01.2021 . Jestem zadowolony z opieki i sposoby leczenia mojego przypadku na oddziale Wewnętrznym tegoż szpitala. Po przyjęciu na SOR w dniu 3.01 z wysoką temperaturą (39 st i więcej) szybko wyeliminowano chorobę Covid-19 i przekazano na oddział Wewnętrzny. W 3 dniu zdiagnozowano bezobjawowe zapalenie płuc, Za dobrą opiekę, i szybkie wyleczenie z zapalenia płuc chciałbym podziękować lekarzom tegoż oddziału jak również pielęgniarkom za opiekę .
    W dobie zaostrzonych standardów sanitarnych jestem zadowolony z udzielonej opieki i pomocy w chorobie przez personel szpitala.

  8. Bardzo chciałabym pochwalić personel i organizacje w punkcie szczepień w szpitalu w Trzciance. Szczepiła się tu moja bratowa z bratem Z Piły i bardzo chwalili atmosferę, fachowość oraz organizacje w punkcie szczepień. Przez to i ja byłam bardzo dumna bo to mój szpital.